Julkärlen, …

ska nu plockas undan. Visst blir det lite ”grådaskigare” i hemmet när de små detaljerna återigen göms undan ytterligare ett år.

Nu finns det knappt något juligt hemma hos oss, men de få julinslagen har lyst upp tillvaron under någon vecka.

153_kärl

Kategori | 365 foton | 153 – Kärl | 5 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Ps. Apropå recept ( i det förra inlägget) och kärl så gjorde jag grönsaks- och rotsaksreceptet som Rantamor så lockande hade skrivit om och kan konstatera att det var absolut inte sista gången – supergott och enkelt. Tack för receptet, fler sådana. Här användes lite mer grädde och våra kryddor stämde säkert inte då hon använt kryddor. =)

5 svar på “Julkärlen, …”

 1. Snyggt fotat – och visst blir det lite färglösare när man plockar bort julen, men det var därför Gud skapade tulpanerna ;))
  Gillar kockarnas kommentarer :) smaka av är ett måste – här helt enkelt för att det kan var för okryddigt. Jag är en försiktig kryddgeneral!

 2. Vilken suverän bildredigering! Håller med Rantamor att du blir proffsigare och proffsigare för varje inlägg du gör. Väldigt snyggt!

  Å i motsats till er två så smakar jag alltid av rätterna innan de serveras. Men jag har förstått att ”proffskockar” som ni sällan gör det. Men jag har ju gått i Jamie Olivers skola så;-)

 3. Tack för länken och för att receptet funkade trots att du inte hittade kryddan ”kryddor” ???
  Va konstigt men det finns massor av sådant i min dryddlåda…..va skrev jag nu…kryddlåda ska det nog stå iallafall.

  Jo jag vet får ofta lite girlingar av barnen också när dom frågar mig om recept, jag är nog inte så där himla noga med mina duttar och därför blev nog min fisksoppa i hetaste laget igår….
  Vi hade en liten cava vi skulle dela till soppan, men vi kom nog snabbt underfund med att det var som godast med vatten, massor av vatten.
  Måste lära mig att smaka av innan jag kryddar ibland.

  Jaja man kan ju inte lyckas jämt, men soppan blev som god ändå tyckte vi och satt där och hummade och drack vatten.

  Läckert foto du har tagit, du börjar ju bli så proffsig, och du jag minns inte ens vilken fotobok jag beställde, får väl se när den kommer dimpande i postlådan.

  Här ska det bli bastu ikväll så vi får upp värmen i kropparna…

  Tjingelingen från Rantamor.

  1. Hahaha … där har vi verkligen något gemensamt. Det har hänt att min svåger svettats ordentligt när han blivit serverad mat hos oss. Men nu är det så … vi gillar kryddstarkt, fast ibland så blir det bara en aning för kryddstarkt.

Tycker om din kommentar