Glitter, …

fick vi verkligen uppleva genom hotellfönstret under förra veckan.

79_glitter

Kategori | 365 foton | 79 – Glitter | 9 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Tyvärr var inte jag tillräckligt pigg för att ta mig ut och fota utan fick nöja mig med det skitiga ej öppningsbara fönstret och då blir det som det blir – ”lite” för hög ISO – men att det finns glitter i bilden går inte att missa.

5 svar på “Glitter, …”

  1. Det var bra du stannade inne och du fick en ny vinkel på stället. Glitter och glamour. Det är säkert roligt vara där inne men jag tror inte du får fota där. Bra jobbat! Du jobbar ikapp i fototemat, tror jag.

  2. Det blev en läcker glitterbild – gamla stationshuset i Sundsvall ;-)

    fy 17 har du åkt på DEN förkylningen….jag blev däckad helt från 10 december och resten av 2013 – sjukskriven av läkaren. Är inte riktigt ”kurant” än.
    Krya på dig!

Tycker om din kommentar