Eufori, …

var då något som h*n hamnade i under dagen. Om det var solstrålarna eller bara lyckan över att få finnas förtäljer inte historien, men den exalterade känslostämningen går då inte att ta miste på – önskar jag hade känt detsamma.

45_eufori

Kategori | 365 foton | 45 – Eufori | 13 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Att kunna visa detta underbara lyckorus när man får stå ute på balkongen oavsett väder visar väl på en förnöjsamhet som vi vanliga dödliga sällan har – avundas.

5 svar på “Eufori, …”

 1. Hahaha! Jag har brorsan till denna euforiska, söta, gulliga och häftiga groda. Jag säger bara Falles som han kallas därute, fyra mil från Rantamors Nordmaling. Han som inte har en hemsida och svarar i telefon medan han kör traktor – inte grodan alltså utan her Fahlgren. Jag beställde ett gäng av dessa grodor från Rantamor och har gett bort dom i present. Succé varje gång! Har behållit två själv – japp eufori är nog rätt ord här – i dubbel bemärkelse:-)

 2. Känner allt igen den grodan…måste vara en Nordmalingsgroda….
  hahahaha…
  men att h*n inte fryser, eller har han fryst ihop i den glada inställningen kanske ???
  Om du läser min blogg får du veta vilken fotobok jag fick å va som hhänt/inte hänt min handled…

  Tjing nu ska vi ta en varm kopp Thè…

 3. meeeeeeeeeeen ??? Röker h*n?? ;-) Jag menar stå på balkongen hela tiden det är för mig att h*n röker och är bannlyst inne ;-)

  Å om jag kunde uppbringa denna eufori för morgondagen dvs måndag!

Tycker om din kommentar