Ljust, …

är det verkligen hos oss här uppe i norr – när solen strålar och temperaturen ligger runt -30.

165_ljust

Kategori | 365 foton | 165 – Ljust| 12 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Nu ska ingen tro att jag tog chansen och gick ut för att njuta av solen och ljuset. Nej, jag drog bara täcket hårdare kring mig slog på TV:n och tittade på Vinterstudion. Bilden kunde jag fixa tack vare att det finns fönster i min lägenhet.

8 svar på “Ljust, …”

 1. Ett väldigt vackert foto. Jag gillar hur ljuset gör att man verkligen känner kylan som bilden beskriver.
  Jag som tyckte att -10 vart kalt. Kan inte ens drömma om hur kalt -30 är.

 2. Jo visst är det kallt men gissa, vilket många inte tror, det är djäkligt kallt här i Stockholm vid -12…fuktig luft och blåsigt oftast i sta’n. Och jag vet nog litet vad jag talar om eftersom jag har ”tillgång till” båda miljöerna – Lappland och Stockholm. Är ju uppvuxen där och har gården där som jag vistas på även vid jul och nyår då det kan bli både -32 och -37…..

  men attans det är vackert när det är kallt och soligt….det ser du ju där genom fönstret ;-)

 3. Trots kylan, som jag avskyr, så älskar jag ditt foto, så vackert och så rent…men kylan fy och usch va kallt ni har det, och jag tycker att du gjorde rätt som svepte in dig i täcket och vägrade släppa det.

  Här har vi -22 ikväll och hade jag varit hund eller katt hade jag valt att kissa på golvet.
  Men nu är jag lyckligt lottad och har en inne toa.

  Tjing från Rantamor.

 4. Undrar om du öppnade fönstret. Tror nästan inte det;-) För redigeringen av bilden gjorde säkert att du blev aningen svettig. Den – redigeringen alltså – är suverän!

Tycker om din kommentar