Flockkram, …

blev det självklart när Asplöven ”krossade” Djurgården i Coop Arena i Luleå under onsdagskvällen. Visst överdrev jag där, men vann gjorde de och det räcker för att jag ska vara nöjd, är nog mer glad över 08-lagets förlust än jag egentligen är Asplövenfan. Vet inte varför, men det finns några lag som jag aldrig gillat och Djurgården är ett av dem. De har absolut aldrig gjort mig något och jag tycker ju om att besöka och vara i vår underbara huvudstad, men …  som sagt en riktig flockkram blev det, Borde kanske skrivit björnkram då det skedde i björnens rike (Luleå hockeys hemmaarena)

56 flock

Kategori | 365 foton | 56 – Flock | 16 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Tror nog att jag även hittar en del teman i de foton jag tog under matchen och måste säga att min lilla mini Nikon verkligen kan ta bilder med blixtens hastighet, där slår den verkligen den stora på ”fingarna” – synd bara att jag inte såg alla fläckarna på uv-filtret.

2 svar på “Flockkram, …”

  1. Och jag är bara intresserad av bilden – jättefin! Jag är och har aldrig varit intresserad av sport eller vem som slår vem eller inte…jo där ljög jag litet tror jag…Stenmark så klart, men då stod hela Sverige stilla! Och så var han ju hemifrån ;-)
    men han hade en särskild status…inte samma känsla när de andra efter honom tog rekord.

  2. Hahaha! Ja du, jag har ju samma (hat-)känslor för AIK som du vet, men det gäller ju fotboll – alltså inte Skellefteå i hockey;-) Men det är ju faktiskt lite kul om ett pyttelitet gäng som Asplöven slår nollåttornas miljonbygge på fingrarna. Jag gillar sådant faktiskt! Hoppas på nyuppflyttade Falkenberg i Allsvenskan till exempel. Gillar underdogs när de lyckas:-)
    Toppen bild förresten med din ”mini”:-)

Tycker om din kommentar