Fäste, …

för kristendomen är våra vackra kyrkor runt om i landet. Här bakom skymtar den kyrka där jag döptes, konfirmerades och platsen där båda mina söner är döpta. Att den sedan ligger mitt i det vackra världsarvet och kyrkbyn i Gammelstad gör inte platsen mindre sevärd.

70_fäste

Kategori | 365 foton | 70 – Fäste | 24 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Tyvärr är det många år sedan jag var in, ingen trogen kyrkobesökare precis, men ska nog försöka komma mig in där under det här året -med kameran.

3 svar på “Fäste, …”

  1. En vacker bild…..ser litet kallt ut! Jamen se, där har jag varit – både ut- och invändigt, men det är många år sedan. Antar dock att kyrkan inte har ändrat skepnad sedan dess. Vacker tycker jag att den är…har fräschat upp mitt minne genom att googla ;-))

Tycker om din kommentar