Godsaker, …

till lördagsmyset … trodde vi. Hittade något spännande bland det asiatiska (tror jag) i matbutiken, chips som inte fanns i snackshyllorna.  En hel del  som lockade oss med olika starka smaker. Habanero lät inte speciellt mesigt och kunde vara något som skulle gå hem hos mig.

81_godsaker

Kategori | 365 foton | 81 – Godsaker | 28 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Nu blev det inte riktigt så, brinner fortfarande och hade jag sköljt ner med det goda röda i de mängder som hade behövts hade nog inte mina ben varit i gång än i dag. Visst – habanero är starkt, använder det i matlagningen men att godsakerna till lördagen skulle ha sådan hetta …

Kolla in bilden så ser du att chipset själv har sträckt ut tungan efter något att lindra med.

2 svar på “Godsaker, …”

  1. jaaa hua habanero är starkt det, meeeeen gott ändå! När man äter starkt ska man inte dricka vatten utan hellre mjölk eller äta någon yoghurt sås till….typ sådan man blir serverad på indiska restauranger.
    Fett lindrar det starka, så därför är vatten inte bra ;-)

  2. Hahaha! Ja du hade ju kunna varva det röda med vatten för att släcka hettan, men det är ju ingen sport. Har aldrig sett dessa chips här. Å visst ser jag tungan – asgarvade:-)))

Tycker om din kommentar