Tidsfördriv, …

och ett roligt sådant, är att sitta med PS och samtidigt få fram en tanke kring bilden.  Här hoppas jag också att du kan känna hur vi nu med snabba kliva går fram mot både ljusare och ljuvligare tider – eller är det en hägring?

306_tidsfördriv

Kategori | 365 foton | 306 – Tidsfördriv | 29 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Ps. De säger att golf är ett tidsfördriv som tar lång tid?

7 svar på “Tidsfördriv, …”

  1. Svar: Trodde att kulturhuvudstadsårets invigningshelg i Umeå börjar först på fredag. Tjuvstartar dom eller!!??? Du kanske ska träffa Rantamor medan du ändå är där. Ha det så himla kul iaf – bildreportage kommer väl antar jag:-)

    PS. Visst såg vissa delar av min ”absolut fantastiska bild på bläclfiskkusinen ut som något helt annat, men maken tyckte inte det… alls. Å visst kan jag lägga upp ett recept, men du/ni skulle nog inte äta Blacky-kusinen ändå tror jag. Å receptet är så himla enkelt å tar bara 3-5 minuter. För att koka kusinen betyder ju inte att jag gör nå’t;-) DS.

  2. Bilden är fenomenal! Älskar den! Å du verkar ju äntligen ha lite (=mycket) mera tid för att leka med PS. Å en klar succé blev det!

Tycker om din kommentar