Osminkad kundinformation, …

Besprutade bananer

hittade jag idag på FB, och ger den stora tummen upp. Ingen dagsaktuell bild, men tydligen fanns detta i en ICA-butik i Nyköping. Personalen tyckte  och agerade – ”Vi såg filmen om Dole och tyckte det kändes rätt att skriva ut att de är besprutade”, sa kassapersonalen. Säkert ingen skämtbild då den är upplagd av Naturskyddsföreningens FB-sida.  Själv ler jag samtidigt som jag tycker den är så bra.

Ps. Ingen 365 bild, är inte lika ”stressad” nu då jag är ikapp och kan roa mig med annat smått och gott mellan varven.  Kanske en variation att lägga upp lite intressant (och kul) från FB då det är några av mina vänner (och nära boende) som inte finns där och behöver lite uppdateringar från den riktiga världen ibland. Annars är det ju en risk att de blir alltför sociala och går ut i världen utanför cyberrymden och börjar anses som lite konstiga.  =)

Ha det gott alla där ute och välj den dyrare bananen. Själv åker jag mot Umeå t.o.r imorgon.

Ps. Denna bild är lånad från FB, vill ju inte skriva att jag stjäl – men sådana här bilder är väl tillåtna då de redan delas friskt och gärna  på FB samtidigt som jag tror att naturskyddsföreningen verkligen vill sprida sina budskap.

2 svar på “Osminkad kundinformation, …”

  1. Tack för den infon. Behöver liksom inte gå med i FB. Har ju dig och några andra som håller mig uppdatered!
    Även jag tycker att skylten är klockren! Blir bara lite förvirrad över skillnaden mellan ”ekologiska bananer” och ”rättvisemärkta ekologiska bananer”. Same difference som maken skulle säga eller…
    Ha det så bra i Umeå!

Tycker om din kommentar