Här, …

har jag vistats med min kamera både igår och idag. Tror att det blivit ett beroende hos mig att fota Seskaröbron ur olika vinklar.  När jag sedan tittat på mina foton inser jag också hur många av 365 fotons teman jag kan använda. Att ett objekt kan skapa så många ordassociationer är också kul och detta är alltså bara början av mina bilder av detta byggnadsverk.

103_Här

Kategori | 365 foton | 103 – Här | 38 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Ps. Jag har inte bara ställt mig där och fotat utan verkligen utfört en riktigt dagsverke av prestationer. Hade ni sett mig krypa upp igår hade jag garanterat varit veckans snackis i något media. =)

Att det sedan blåste ispilar, att livet på isen utan dubbat inte  är helt enkelt (lyckades inte till 100 %),  stelfrusna händer vilket gör fotandet betydligt svårare, snöyra och speciellt idag. Samtidigt som jag huttrar av vindkyla dryper svetten på grund av min klädsel (och det där ålderssymptomet),  vilket gör att jag fryser ännu mer. Det var bara lite av vad jag fått utstå för några foton så jag vill inte höra något och när ni tänker, – Ånej, inte nu igen när foton av objektet dyker upp i parti och minut den närmsta tiden – tänk då på vad jag genomlidit.

3 svar på “Här, …”

 1. Ser förresten att du gjort något nytt åt dig (och mig): ”Beates spontana”. Gick in och asgarvade. Tack så hemskt mycket för den du!!! Är stolt och känner mig riktigt hedrad. Kul att du uppskattar min blogg så mycket att den får en egen variant här hos dig:-))))

 2. Är man tvättäkta fotobloggare – å det är du – så får man lida pin om man ska vara fin, eller rättare sagt om bilderna ska vara fina. Jag lovar att tänka på dig och föreställa mig hur du kämpade för att få oss nöjda, glada och full av beundran för dina fina bilder. Jag lovar!!! Japp, det gör jag.
  Lovar också att inte gnälla över väderförhållandena som gör att alla dina bilder med största sannolikhet kommer att vara monokroma;-)

 3. Jag svarade dig så här på min blogg på din stilla undran/fundering. Jag använder ju själv samma motiv till flera teman för det tycker jag är en utmaning i sig.

  Jag tycker det är roligt att se ett tema i samma motiv….t.ex. de där orienterarna som jag fotograferade litet här och där under vår promenad i skogen för några helger sedan. De var upprinnelsen till flera teman. Det sporrar mig i varje fall att hitta teman så.
  Ska bli spännande att se dina teman på ett och samma objekt.

  Så från mig är det helg enkelt grönt! Dessutom beundrar jag dig för att du vågar dig ut på isen för de skulle jag tveka till även om jag visste den var en halvmeter tjock!

Tycker om din kommentar