Filter, …

kan ibland hjälpa när en bild blivit grå och platt, lite tråkig med andra ord – precis som vädret var idag, men kom ihåg jag klagar inte, utan bara konstaterar.

Med hjälp av justerings-, fyllnads och lagermasker kan mycket kul kreeras, bara dra i några spakar, kanske måla lite och sedan … en helt annan bild när ett nytt filter lagts på .

52_filter

Kategori | 365 foton | 52 – Filter | 44 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

8 svar på “Filter, …”

 1. Nu har vi nollåttor inte fått se solen på tre veckor. Även det är ett konstaterande och långt ifrån ett klagande. Jag menar den lilla snön vi hade har regnat bort och det är 4-5 plusgrader. Verkligen synd att klaga tycker jag;-)
  Bilden är – helt ok tycker jag. Gillar perspektivet faktiskt!

 2. Det renderar dig en eloge att du inte klagar och gnäller på det grå för det tjänar då rakt ingenting till – vädret är som det är ändå…..det blir bara så att man drar ner sig själv i ”gnällträsket” ;-))

  Ja jisses tänk OM och ifall att så himla bra det skulle vara att ha ett sådant filter att dra i när man själv känner sig grå och platt!

  Läcker bild!

  Tack gulliga du för eloge för min komponerabild. Jag komponerar direkt i kameran ;-)

 3. Men här hinner jag nästan inte kommentera klart innan nästa inlägg kommer från dig, och nu har du inte bara ljuset i tunneln för nu har du tagit dig vatten och filter över huvud också !!!

  =) =) =)

  Tjingelingen igen.

Tycker om din kommentar