TV:n, datorn, paddan går het, …

i många hem, på arbetsplatser i princip alla platser bara uppkoppling är möjlig. Hemma hos oss är TV-hettan märkbar. Vi ”ser” allt och trots att jag inte ser så ser jag, någonstans i bakhuvudet så finns ljudet och bilderna flimrar förbi genom olika vinklar.

OS

Missa längdskidor vill jag absolut inte, med vår svenska norrbottniska underbara tjej. Skriver bara Charlotte Kalla och även den minst idrottsintresserade vet ändå, för ingen kan väl ha missat? Att Sverige har börjat stanna, som på Ingemar Stenmarks tid, kan jag förstå med en utstrålning som gör att även den kallaste smälter. Tror att jag sett hennes och Marcus Hellners första silverlopp minst fyra gånger och lika spännande vid varje till tillfälle.  Dagens fick jag tyvärr inte uppleva i nutid utan det blev en repris, och några repriser har det blivit.

Att sedan konståkning blev intressant, vad gäller resultat, är nytt för mig. Men nu har vi även vår egen konståkningsprins i Luleå och när han går på isen får sambo byta kanal från damhockeyn. =)

Så därför skriver jag bara  – bara sport …

Men det gör att det blir lite besvärligare att ta sig ut under helgen och något besök på ön är inte att tänka på då vi inte har rätta kanalerna i stugan, vet inte hur länge vårt Net1 skulle räcka – dumt att chansa.

Så nu ser vi bara fram mot 15 km herrar klassisk och hockey under morgondagen.  Resten är bara …

Ps. Har till och med sett delar av sopningen och är imponerad av koncentrationen som syns i deras ögon. Visste inte ens att sopning, förutom vid städning, fanns för … kolla in filmen från SM i curling 1919 och 1958.  ”Lite” mer imponerande, en person klarade allt, riktig is och spana in de första sopkvastarna. =)

Ett svar på “TV:n, datorn, paddan går het, …”

  1. Hahaha! Alltså jag är lite som du här. Är inte speciellt intresserad av vintersport, men vissa grenar MÅSTE man bara titta på. Tajmade Kallas silverplats lagonm till lunch då vi satt framför en 80-tummare (eller nå’t sån’t) på hotell Norrtull och tog kaffe (med dopp). Vilken tjej!
    vilken utstrålning!!!
    Konståkning är då verkligen inte min gren, men lille Alexander med det ryska efternamnet lyckades ”ersätta” ryssarnas favorit som inte klarade pressen. Underbart!!!

    Damkronorna såg jag i ögonvrån. Föredrar damhockey före herrhockey faktiskt – undrar varför. Förlusten var det inget att snacka om. Sve-Fin = det ska bli kul.

    Åsså är de olympiska ringarna ju nästan i gay färgerna = Coubertin hade framförhållning, japp det hade han:-)

Tycker om din kommentar