6 svar på “Färgglatt armband, …”

 1. Vet inte men har du lagt upp detta foto förut, eller har jag kanske sett det på någon annan blogg månne ???
  För jag är övertygad om att jag sett det armbandet förut, för jag tyckte att färgerna var så himla snygga tillsammans.

  Jaha så blev det fyra guld idag igen, jösses va medaljer som regnar ned över dom svanska skidlandslaget…
  svanska ska ju naturligtvis vara svenska på just svenska.

  Nej nu måste jag fundera på nån mat ikväll och huvudet är lika tomt som magen.
  Vi var ute på en promenad idag och det var verkligen svårvallat, skulle ta några foton till dagens triss..GRÅTT är temat,
  och nog var det grått ute alltid och trist också.

  Tjingelingen från Rantamor som inte ska lufta något vin ikväll.

  1. Du har säkert sett armbandet tidigare, hos mig eller Beate – vi har ju likadana. Men som skrivet tidigare det tål att fotas fler gånger och med temat så var det ganska enkelt att välja. När temat var grått på trissen så stack jag ju verkligen ut med detta inlägg. =) Ja, vi är ju bara bäst när det gäller. Synd bara att finländarna inte kom på samma plats som igår.

Tycker om din kommentar