Full kontroll, …

verkar han ha över banan och skjutsäkerheten.

140_kontroll

Kategori | 365 foton | 140 –Kontroll | 69 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Fortsättning följer … i nästa OS, eller nej kanske någon annan gång men för den här gången är det nog slut på detaljer från en skidskyttebana och denna är inte från Sotji utan Luleås egna, och kanske i nästa OS …

3 svar på “Full kontroll, …”

  1. Jag förstår att du får 365 photos bloggdiarré under helgerna. Jag förstår också att sambon följde skidskyttet. Förstår dessutom att du uppenbarligen tröttnade. Men du – nej i alla dina inlägg är dessa siffror i helt fel färg;-)

    Toppen bidrag till uppfgften såklart, men jag vore tacksam, väldigt tacksam om du kunde sprida dem under veckan. Orkar liksom inte med skidskytte på det sättet;-)

Tycker om din kommentar