2 svar på “Nu har vi facit, …”

  1. Haha.. ja, det där med sport är inte inte riktigt min grej men kan tro att det är kul om man nu är intresserad, vilket väldigt många verkar vara. Bp ligger på soffan och vill inte bli störd ;-)

    Tack för titten hos mig. Ja, det blir en ny blogg men det trasslar en hel del då den gamla blandas ihop med den nya på ett väldigt irriterande sätt. Båda skapade wordpress. Har kontaktat help support men inget svar. Jobbar vidare på den och hoppas kunna reda ut allt trassel själv.

    Det enklaste vore att bara radera den gamla men det känns lite… ja, jag vet inte, varför inte. För mig är det bara av nostalgiska skäl den ligger kvar.

    Vilken läcker header du har !! Mycket av det svåra i att skapa en ny blogg är ju just att välja rätt design vilket du verkar vara duktig på. Plus sidopanelen som hos mig nu kommer att hamna under istället för på sidorna. Kör det ihop sig för mycket hos mig så hojtar jag till dig. Sen om du nu vill hojta tillbaka återstår att se ;-) Ha en skön helg önskar jag dig från Malta :-)

Tycker om din kommentar