Observatör, …

210_observator

Kategori | 365 foton | 210–Observatör | 77 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

och visst är det viktigt att observera och se det där lilla när vi är ute med våra kameror. Nu hade den här observatören inte något vackert att observera, en nyss uppstigen och okammad varelse som blev tagen på sängen i morse , och det tackar jag henne för. Däremot kan jag bara tacka mig själv för att att trampa genom isen rakt i leran – inte tillräckligt observant? Eller så var det kanske det jag var då fokuset låg på något helt annat.

10 svar på “Observatör, …”

 1. Så det är fotokompisen som du fokuserade på! Vilken lyckad fokus – jag menar bild – du lyckades ta trots fadäsen att hamna i lera. Ska inte föreslå nå’t som jag själv inte äger, nämligen gummistövlar. Nej, ingen sport;-)

  1. Precis – inga gummistövlar här inte, men jag äger ett par som finns i stugan. Det jag fokuserade på när jag hamnade i leran var … poesi och det känns inte som att de går ihop.

 2. Mycket att observera finns det ju ute i naturen nu när snön försvinner.
  Idag var vi på en iskall blåsig prommis och fick se att isen försvunnit i bäcken och att det kalla vattnet och minusgrader hade gjort så vacker konst överallt.
  Och eftersom jag bara hade Macrogluggen med mig så var jag ju tvunget att komma nära, och att gå på is och frusen snöisklumpar så kände jag mig som att jag inte var helt nykter…
  Rantafar fick hjälpa mig över diken och vi halkade och for…jaja suckade Rantafar igen allt för poesin !!!!

  Hoppas du/ni haft det mysigt ute på ön och njutit av er bastu.

  Tjingelingen från Rantamor.

  1. Här har det också varit blåsigt och kallt. Det var just tack vare den där konsten jag ”låg” i lera. =) Vi har inte varit på ön under helgen utan jag har varit ute och fotat med en fotokompis.

  1. Inte första gången jag är för fokuserad på fotoobjektet att jag inte märker och tänker vart jag sätter ner fötterna. Men vi får göra om det så snart tid finns igen.

Tycker om din kommentar