4 svar på “Kamouflerad, …”

  1. De flyter verkligen in i omgivningen!

    Visst heter vi rätt lika du och jag. Kollade på Luleå Fotoklubbs hemsida. Ser att du är rätt engagerad där! Vem är det som är med i Bodens fotoklubb också? Jag och äkta hälften är med i Råneå fotoklubb också. Där händer väl inte så mycket just nu. Vi pratar om viss samverkan mellan klubbarna. Kan ju aldrig vara fel…

  2. Tror att renarna(?) har spanat in din kompis i föregående inlägg och lärt sig ett och annat om camouflage;-)
    Fantastiskt hur nära ni kom! Underbar bild!

  3. Ja de är bra kamouflerade även när de INTE står bakom trädstammar. De nästan inte syns mot snön när de kikar fram bakom kurvan eller backkrönet! För det är ju där i regel de står – de attans fyrbeningarna!
    Kan höra hur det knäpper om deras klövar där bakom stammarna…..

Tycker om din kommentar