#blogg52, …

Isdropp

är ytterligare något som jag nu hoppar på utan varken livlina eller boj. Här handlar det om att skriva ett inlägg i veckan, varje onsdag, och sedan länka på twitter eller FB när texten (eller bilderna) är publicerade. Enkelt val för mig då jag inte nyttjar mitt twitterkonto, kommer inte ihåg varken lösen eller adress. Ska väl också erkänna att jag inte satt mig in hur man gör, däremot har jag förstått att där ska du vara uppdaterad, hela tiden, och det är nog inte något för mig då jag är en riktig periodare. Men, ett inlägg i veckan med text, hur svårt kan det vara? Det som kan bli problem är att hålla sig till en förutbestämd dag, men ger det en chans. Då jag hoppade på 365 foton 2014 har det mest blivit att lägga upp dessa och texterna har uteblivit, så därför.

Vad ska jag då skriva om? I texten för utmaningen finns inga krav eller tankar kring vad, utan mer att man ska skriva eller lägga upp bilder på onsdagar. Därför kommer det inte att bli någon större förändring i mina texter, som vanligt alltså ingen röd tråd utan ett hopkok av vad som finns i den där uppe för tillfället.

Vad finns det nu?  Tankarna är för tillfället inte speciellt kreativa då det varit mycket arbete och jag har varit trött under en period. Men nu har solen och ljuset infunnit sig, vilket gör att jag varje morgon känner en ny lust och en pigghet som är mycket välkommen. Därför kanske mina tankar och texter inte bara kommer att handla om hur trött och lat jag är, utan mer åt det positiva hållet med allt underbart och spännande som väntar runt hörnet.

Det här blev en text och genom det mitt första inlägg i #blogg52.  Men vad vore min blogg utan en enda liten bild och därför blev det en från helgens fototur och den har inget med inlägget att göra, utan bara för att.

Här kommer fortsättningsvis alla mina inlägg i denna utmaning att finnas – Margaretas #blogg52

6 svar på “#blogg52, …”

 1. Finfin bild!

  Det livsglada och opretentiösa är något av det som fått mig själv att hoppa på #blogg52, och det ska bli jätteskoj att se vilka olika saker folk skriver.

  Själv har jag försökt komma igång med bloggande förut några gånger, men alltid kraschat på frågan om ”vad fasiken ska jag skriva om nu?” När jag förpliktar mig till att göra ett enda blogginlägg per vecka bör idéer inte vara svåra att hitta (seriöst – om jag inte på 7 dagar kan komma på något intressant/absurt/underhållande att skriva några hundra ord om så tar jag banne mig och lägger ner skrivandet… :-) )

  Hälsningar,
  Lars

 2. Tror inte det blir några problem för dig. Kände likadant i början. Nu har jag ett blogginlägg varje dag. Ibland har jag så många idéer att jag lägger ut blogginlägg långt i förväg. Bra att ta till när jag reser bort, vilket jag väldigt ofta gör.
  Lycka till!
  Kram Kim :-)

 3. Ja den utmaningen lär du mäkta med tror jag;-) Å vad gäller din trötthet så kan jag bara rekommendera att stanna uppe i Luleå. Här är det nämligen inte bara grått utan vi har fått mera snö under den gångna natten än vi fått hela vintern. Suck!
  Å bilden – den som inte har något med texten att göra – är helt suverän. Påminner om mina tänder från i tisdags, fast från sidan;-)

  Twitter, är alldeles för långrandig för det. Dessutom måste man ju följa flödet för att hänga med…Ds

Tycker om din kommentar