Annorlunda, …

placering av en cykelparkering. Åtminstone för mig som kommer från norr. Denna fick jag syn på genom tågfönstret när jag svischade förbi  genom Stockholm tidigare under dagen.

5_annorlunda

Kategori | 365 foton | 5–Annorlunda | 81 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Av någon ”konstig” anledning skriker denna byggnad Försäkringskassan, ni kanske också känner det.

Ps. Inga inställningar är korrekta men det syn väl åtminstone att en cykel och ett P finns där, några våningar upp. =)

6 svar på “Annorlunda, …”

 1. Vilket annorlunda garage! Ska jag hålla utkik efter nästa gång jag tar tåget till/från Stockholm. (Men nu för tiden tar jag oftast bussen, kostar bara 1/3 av tågpriset och kommer oftast i tid.)

 2. Ja det är en cykelparkering i flera våningar vid Älvsjö pendeltågsstation. For du där förbi med tåget då….inte pendeltåget va? X 2000 kanske?
  Jag åker ju pendeltåget där varje vardag……om jag inte tar direktbussen Tumba-Hornstull.

  Jag ska kliva av där och gå in och fotografera…kanske det passar till något tema. Cyklarna hissas liksom upp ovanför varandra har jag förstått det som.

 3. Javisst var det FK jag tänkte på så fort jag såg bilend! Konstigt att en färg kan bli så förknippad med ett varumärke…
  Cykeln kul! Såna skyltar har vi minsann inte här på landet…. här slänger vi dom i diket om vi inte hittar nånstans att ställa.

  Ha en fin helg
  /Anette

 4. Jo, det skriker FS om den byggnaden!
  Men jag tycker ändå att skylten är ganska rolig, även om den är kanske lite malplacerad och för stort. Annorlunda a la nollåtta, helt klart;-)

 5. Är det i Älvsjö? Kommer genast att tänka på Amsterdam som precis intill Tågstationen hade ett trevåningars parkeringshus för cyklar.

Tycker om din kommentar