Yta, …

är något som blivit allt viktigare i vårt samhälle. En snygg och putsad fasad och många gånger gissar jag att den ytan allt för ofta är ganska skör och en aning brokig. Om vi bara trampar en aning är sprickorna ett faktum. Lik isens yta på våren – till jag kommer i närheten och trampar igenom.

356_yta

Kategori | 365 foton |  356–Yta | 82 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

3 svar på “Yta, …”

  1. Ytan syns i verkliga livet, men den lyser även igenom i bloggvärlden….ibland tycker jag nästan mera där. Den som skryter mest och vet mest är den som mår dåligt….det gäller både irl och bloggvärlden…….

    Isar har jag stor respekt för. Måste vara 150 % säker på att den är minst halvmetern tjock ;-9

  2. Jag kunde inte sagt det bättre själv om man säger så…
    Speciellt s.k. lyckliga fasader utåt är ofta det mest bräckliga.
    Men det gäller jag ju som tur är varken dig eller mig.

    Bilden är toppen redigerad och väldigt spännande. Å du – jag skulle aldrig våga mig ut på isen över huvudtaget. Där räcker det liksom inte med bröstsim…

Tycker om din kommentar