Helgbilden, …

den här veckan blir inte några nytagna foton från helgen då jag inte fotat. Har under kvällen suttit och varit riktigt kreativ (tycker jag själv) med några tidigare bilder jag haft här på bloggen, men då oredigerade. Här har jag försökt att få fram fyra helt olika stilar och tycker att det blev helt okej, en av dem gillar jag verkligen och det är vyn från Barcelona i september- Skulle kanske inte fixat till ramen, bilden är bättre utan, men nu blev det så att jag testade på den ena och ville ha en detalj som höll i hop dem. Däremot har de mycket som skiljer dem åt och platsen är fyra helt olika – Barcelona, Haparanda, Luleå och Linköping.

Barca i september

Kategori | Helgbilden | Helgbilden | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Nu är det dags för mig att säga hej till min käre John Blund och sedan är det nästan jobbat klart för den här gången, i Linköping. Som sagt, någon stjäl tiden.

5 svar på “Helgbilden, …”

  1. Hoppas du kommit hem nu för du fick ju ett underbart väder att flyga i, lite som att du tränar lite inför skärtorsdagen eller ????
    Kom på just nu att jag inte lagt upp min goda Thaisås ännu ska försöka komma ihåg vad jag blandade i den, jag är ju lite en sån där tager vad man haver, och det irreterar mig när jag inte lägger upp genast på Matbibeln för jag vill ju själv också komma ihåg hur Rantamor gjorde !!!

    Ha nu en fortsatt finfin vecka.

    Tjingelingen från Rantamor.

  2. Wow! Du har jobbat hårt ser jag! Den första med Gaudihuset(?) i Barcelona är otroligt bra, å det trots att jag egentligen inte ens gillar svart-vita bilder. Ska kolla mera noggrant på stora skärmen sedan.

Tycker om din kommentar