5 svar på “Kronan på plats, …”

 1. Ytterligare en stilig fyrbening….verkar vara gott om dem där hos dig där på ön. Till den ön ska jag förr eller senare eftersom jag vill se hur det ser ut där min käraste morbror bodde.

 2. Ha nu en underbar helg ute på Ön, och mys av bastu, grillat, gott vin och en kylig öl efter bastun.
  Själv sitter vi å grunnar på vad vi ska hitta på idag,
  att vi måste handla…ja
  att vi måste på ”brebandsBolaget” vet vi också
  att vi ska grilla ikväll vet vi…
  men jag vill ut till havet också…

  Tjingelingen från Rantamor.

 3. Väldigt många renar måste jag säga och en hund och så en till. RENt, fint och fyndigt. Jag ser djuren – alltså inte hundarna på en tallrik i form av olika filéer. Fast inte den här. Hans krona antyder väl att han är gammal – tror jag. Å då är ju köttet inte så mör längre sägs det;-)

Tycker om din kommentar