5 svar på “Livets triangel, …”

  1. Bilden är suverän. Perfekt vinkel och spännande. Är det en före detta laxfarm eller är jag trög i skallen som vanligt?!! Troligen det sistnämnda;-)

  2. Apropå att vinkla temaord och bild….det är du ju bra på själv…se här. Tog ett tag innan jag fattade.

    Apropå också….dessa macrones eller vad 17 de nu heter..måste erkänna att jag aldrig smakat någon. :-)))

    1. Livets triangel har jag funderat en del över, hur jag ska tolka ordet. Igår när vi besökte Laxholmen så hade de byggt upp en gammal laxfälla, hur de fångade laxen och när jag såg triangeln så blev det min tolkning. De kan ju till och med födas på platsen men då slutar de nog inte där, men de simmar in, sedan stängs triangeln och så var de fast och serverades på matborden runt om i vårt län.

Tycker om din kommentar