Lite här och lite där, …

har det blivit de senaste veckorna – en salig blandning av mycket och inget. Men några bilder har jag hunnit med – ungefär som när finländaren kokar sitt kaffe, …

Om du klickar på bilderna ser du dem i större format och kan läsa bildtexterna.

4 svar på “Lite här och lite där, …”

  1. Kul att du är tillbaka! En gång bloggare, alltid bloggare eller hur!!!? En jättefin bidkavalkad där min favo helt klart är Ting1 byggnaden i Ö-vik. Det huset skrev vi om i ”min” facktidning. Vilken läcker byggnad. Stockholms stadsarkitekter borde åka upp ti Ö-vik och göra ett studiebesök.

    Kul att se en skymt av dig, men inte visste jag att du gillar rosa;-)

    1. Det är nog så och även om det inte blir lika mycket som tidigare ger bloggen ändå större utrymme för valfrihet mot alla andra bildsidor. Mycket uppåt har jag tittat nu och konstiga perspektiv blir det allt. Det tycker jag att du ska göra, skicka dem upp till Ö-vik.
      Den är väl inte direkt rosa, mer cerise kanske. Men på äldre dar har jag insett att rosa är en färg som jag faktiskt passar i, så lite finns det.

    1. Jag är lite på resande fot just nu men normalt håller jag till i norra Sverige, Luleå närmare bestämt – i alla fall är jag skriven där och mycket tid tillbringas även ännu högre upp – på en ö i Haparanda kommun.

Tycker om din kommentar